Kunst & Curiosamarkt bij Atelier6 Creatief

Graag maken wij u attent op de grote Kunst & Curiosamarkt  zondag 5 november bij Atelier6 creatief. 

Onder het motto ’Iedereen doet toch  mee’ zetten leden en medewerkers zich in om deze unieke vereniging te laten voortbestaan. Er zal een groot aantal kunstwerken te koop worden aangeboden.

Bijzonder is dat alle kunstwerken bij de Kunstmarkt door de makers geschonken zijn aan A6, de opbrengst komt ten goede aan de vereniging.   Deze financiële ondersteuning komt goed van pas nu door de verhuizing, aanpassingen aan het pand en hogere woonkosten de begroting onder druk is gezet. 

Naast de Kunstmarkt meer activiteiten zoals een Curiosamarkt met leuke en bijzondere spullen:  boeken, hobbymaterialen, aparte kleding en oude, antieke voorwerpen. 

Klein en groot kunnen zich laten schminken.  Wel Kunst, geen Kitsch, of een beetje?

De grafische werkgroep zal in ’t atelier laten zien hoe die mooie prenten afgedrukt worden. Daarnaast is er ruimte voor diverse Workshops, u kunt zelf aan het werk: een ‘keitje’ vilten, tiffany raamhanger maken,  een mozaïek maken, uw portret laten schilderen  en een  halssieraad maken of raku stoken. Voor het stoken glazuurt u eerst het voorwerp, dat wordt dan raku gestookt, ‘t resultaat is verrassend.  

Bezoekers kunnen tegen een kleine vergoeding aanschuiven en zelf iets moois maken, de workshops  starten om 11, 13 en 15 uur. Reserveren kan niet, wie het eerst komt is aan de beurt. Raku stoken en schminken  kan de hele middag.

Heerlijke door A6ers gemaakte taart of cake koopt u in de koffiecorner.  Geen trek in koffie? Koop dan een paar flessen van die speciale A6 wijn.  Ook vindt u daar prachtige droogbloemen te koop.  

Loten verkoop! Met de door u gekochte loten koopt kunt u een uniek kunstwerk winnen, gemaakt bij Atelier6.

Voor Vrienden van A6 is er om 16.30 uur een speciale verloting van een bijzonder mooie litho. Alle Vrienden krijgen een gratis lot.   Nog geen Vriend van A6? Kijk op de site www.atelier6.nl en schrijf u alsnog in, ondersteun A6!

Doet u ook mee?

Atelier6 ziet u graag op zondag 5 november, van 11 tot 17 uur in de Daltonstraat 11A te Heerhugowaard,

 

Schermafbeelding 2017-09-28 om 21.01.42 Schermafbeelding 2017-09-28 om 21.01.42