Doe mee met de activiteiten van WPW Langedijk 

Wilt u anderen ontmoeten, bijleren en gezellig samen actief zijn op creatief of sportief gebied? Bij Wonen Plus Welzijn bent u het gehele jaar welkom. Er zijn gezellige inloopactiviteiten als Doet en Ontmoet, het Haakcafé en Samen Eten.

Liever in beweging? Yoga met Inge start weer in augustus. Hier staan lichaamsoefeningen centraal die doorwerken op fysiek en mentaal niveau. Ook zorgen deze voor ontspanning, balans en souplesse. Vrijwel de gehele zomer is deelname aan Zumba met Henk mogelijk, een dans- en fitness activiteit waar heupen, billen en buik getraind worden op Latijns-Amerikaanse ritmes. Deze lessen zijn ook bij WPW in ’t Trefpunt Rozenlaan in Heerhugowaard te volgen (tel. 072-5717170)

Verder kunt u zich nu al inschrijven voor het cursusaanbod voor het najaar. Bijvoorbeeld voor Kunstgeschiedenis, ‘Schrijf uw levensverhaal’, Koken met Mannen of de Schilderclub. Vanaf september starten tevens andere (inloop)activiteiten als het Internet- en tabletcafé, het seniorenkoor, het Kook- en Eetcafé, Fit Plus Gym, Pilates en Countryline dans. Voor minima is betaling met de Meedoen Pas mogelijk.

Interesse in meer info of deelname? De activiteitengids 2018/2019 is vanaf nu af te halen in de Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude of aan te vragen via email: langedijk@wonenpluswelzijn.nl of tel. 0226-318050. Website: www.wonenpluswelzijn.nl

 

seniorenkoor seniorenkoor