Concert Unicorn in de Kooger Kerk

UNICORN is een zeer veelzijdige (swing) folk-band. Hun brede interesse in muziekstijlen maakt dat UNICORN niet makkelijk in een ”vakje” in te delen is. Variatie staat hoog in hun vaandel. Zij brengen een boeiend en gevarieerd programma van zowel traditionele liedjes en dansmelodieën als meer eigentijdse muziek. Hoewel het accent daarbij voor driekwart op Keltische muziek ligt, spelen ze ook muziek uit andere landen (o.a. Blue Grass en Klezmer muziek).

Hun muziek leeft, heeft sfeer, betrekt het publiek erbij en geeft het gevoel dat er iets speciaals gebeurt. En dat alles op een hoog kwaliteitsniveau !

Het repertoire dat UNICORN speelt is zeer omvangrijk: een mengeling van Keltisch (Iers,Schots) Nederlands/Vlaams, Jiddische fiddlemuziek en liedjes (Klezmer), Canadees, Bluegrass, maar ook Nederlandstalige en Engelstalig zeemans- (Shanties) zigeunerliederen en zelfs popballades.

Het verzorgde samenspel en flitsende mengeling van al deze stijlen zorgen voor diverse muzikale hoogtepunten. Een vaak gehoorde opmerking is dan ook: bij UNICORN wordt je keer op keer verrast, waardoor het optreden boeiend blijft tot aan de laatste minuut! Dankzij de ervaring, het vakmanschap, de muzikale capaciteiten en het aanstekelijke enthousiasme van de muzikanten van UNICORN wordt dit concert tot een bijzondere gebeurtenis.

Zondag 11 november. Entreeprijs 13 euro, indien u vooraf reserveert betaalt u 12 euro. De aanvangstijd is 12.00 uur.

Unicorn nieuwe pr foto 2014 met tekst Unicorn nieuwe pr foto 2014 met tekst