Concert Connection-hetkoor in Kooger Kerk

Een koor dat al 33 jaar bestaat is niet echt bijzonder; wat wel bijzonder is, is het feit dat het koor vele stijlen beheerst. Zo zingt het koor up-tempo gospels, maar ook ingetogen ballads en heeft het een aantal klassieke stukken in het repertoire. Ook heeft het koor een uitgebreid paas- en kerst-repertoire. De dirigente van het koor, Rolien Eikelenboom, staat ook al vanaf het eerste uur voor het koor, net zoals een aantal leden die al vanaf het begin af aan meezingen. Een fijne vaste basis dus!

Het koor kan prachtig a capella zingen, maar het komt pas echt los als het vaste vierkoppige combo het koor begeleid. De begeleiding bestaat uit keyboard (Roel Donken), basgitaar / hobo (Helen van Wolferen), gitaar (Han Heevel) en drums (André van Roode). Af en toe schuift koorlid Miranda Zuurbier bij het combo aan om met haar accordeon het koor weer een heel ander geluid te geven.

Genoeg variatie dus in dit koor! Laat u verrassen door dit gezellige gemengde koor bestaande uit 30 zangers (m/v) en fijne begeleiding! Deze middag zingen we een mix van ons normale repertoire en van ons kerstrepertoire.

Zondag 25 november, 15.00 uur. 
Entree: 10 euro.

Kijk voor meer informatie op www.connection-hetkoor.nl

Connection Connection