Leuke en leerzame Nacht van de Nacht in Langedijk

Op zaterdag 27 oktober organiseert Millenniumgemeente Langedijk de Nacht van de Nacht bij stichting Veldzorg aan de Dorpsstraat 86 in Langedijk. Aanmelden voor deze unieke belevenis kan tot vrijdagavond 26 oktober via communicatie@millenniumgemeentelangedijk.com

In de Nacht van de Nacht zijn er wandeltochten over de dijk en vaartochten door het Oosterdelgebied. Met behulp van sterrenkijkers geven vrijwilligers van weer- en sterrenkundige vereniging Metius uit Alkmaar een toelichting op het firmament. Ook zijn er verschillende lezingen en voor jonge deelnemers is er een spannend verhaal dat wordt verteld op een donker, verlaten eiland.

Gratis toegang en deelname

De deuren van Veldzorg zijn op zaterdag 27 oktober van 19.00 – 22.00 uur open, deelname is gratis. Na een korte uitleg starten rond 19.15 uur de buitenactiviteiten:. Deelname is op eigen risico. Bovendien moeten de bezoekers rekening houden met het weer. Draag dus stevige schoenen en eventueel warme (regen)kleding en neem ook een zaklantaarn mee. Bij heel slecht weer en onweer vervalt overigens het buitenprogramma. Er zijn dan wel verschillende binnenactiviteiten.

Schermafbeelding 2018-10-22 om 19.50.16 Schermafbeelding 2018-10-22 om 19.50.16