PancRock: Pancrasser Festival 2e editie in B3

Sint Pancras heeft een levendige festival historie. Het Jeugdhuis organiseerde al meer dan dertig jaar geleden het legendarische PancPop. Daaruit voortvloeiend startten een aantal enthousiaste muziekliefhebbers een nieuw festival: PancRock. Dit festival heeft na de succesvolle eerste editie nu de 2e editie in B3 (voormalig Jeugdhuis). Op 3 November a.s. speelt het zich allemaal weer af.

 

De nieuwe generatie muziekliefhebbers hebben het stokje overgenomen voor een stevig avondje rocken in Sint-Pancras. Pancrock wordt gehouden in Club B3 aan het Beverplein, een mooie moderne zaal met een goeie sfeer. Het wordt een leuke muziekavond voor iedereen, vier bands met allemaal een of meerdere Langedijkers in de gelederen.

Kom kijken naar: Snoake, Snoake is een pop/rock coverband uit Heerhugowaard en opgericht in 2014. En heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een band die vooral covers speelt uit de jaren ’70 en ’80 met af en toe een uitstapje naar de jaren ’90 of zelfs 2000. Rits Rats, Echt....de meest gekke Band uit Noord Holland! De Pretband die muziek maken als een groot feest ziet en samen met zijn publiek er werkelijk een knalfeest van maakt. Reflow speelt veel rocknummers uit de zero’s (Muse, Foo-Fighters, Stone Temple Pilots), maar ook rocknummers uit de jaren 70, 80 en 90 (Red Hot Chilli Peppers, Gary Moore, Deep Purple, Stones, Iron Maiden, Metallica en vele andere) worden met een eigen sound neergezet. De Bikkels; rock ‘n’ roll met een grijns op het smoel. De Bikkels spelen ouwe rock ‘n’ roll, sixties beat, country en Ierse folk. De band uit Akersloot is geinspireerd door de muziek van Johnny Cash, Elvis, The Dubliners en de sound van het aloude Radio Veronica. 

PancRock is Back and Rocks!

Pancrock-2018 Pancrock-2018