Heerlijke Herfstdagen bij Museum BroekerVeiling

De blaadjes worden bruin, het gaat (nog meer) regenen en het wordt wat guur buiten. Het is herfst! In de herfstvakantie (20 tot en met 28 oktober) organiseren we bij het museum allerlei activiteiten. Kom dus gezellig met het hele gezin de herfst vieren in het museum!

In de weekenden kun je met onze rondleiders meelopen over het terrein voor een speciale herfst rondleiding. Wat waren de klussen die men deed in het seizoen voor de winter? De rondleiders vertellen je meer over het leven van de tuinder van vroeger in de herfst. 

Appelmoes en knutsels*
Ook doordeweeks worden er activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen met hun ouders of grootouders op bepaalde dagen langskomen om appelmoes te maken van appels uit de boomgaard. Maak prachtige herfstcreaties of een kaars onder begeleiding van onze vrijwilligers. Je kunt ook aan eigen pompoen uithollen en versieren. Alle maaksels mag je mee naar huis nemen om ook daar de herfst in huis te halen!

Herfst speurtocht
Gedurende alle Heerlijke Herfstdagen kunnen kinderen een speurtocht over het museumterrein doen. De wind heeft allemaal herfstblaadjes over het museumterrein verspreid. Kun jij ze allemaal vinden en het woord bij elkaar puzzelen? Dan kun je bij de balie een lekkere ouderwetse verrassing ophalen. 

Toe aan een warme kop soep na alle activiteiten? In het restaurant kan je terecht voor een heerlijke kom herfstsoep.

Uiteraard varen en veilen wij tijdens de Heerlijke Herfstdagen ook gewoon. Voor toegang tot het museum gelden de normale entreeprijzen. Kijk voor de data en tijden van de activiteiten op onze website: www.broekerveiling.nl/evenementen.

* Voor een aantal van de activiteiten geldt een bijdrage, kijk op de website voor meer informatie.

Persbericht Heerlijke Herfstdagen Persbericht Heerlijke Herfstdagen