‘Nederland Leest’ in het teken van Voeding

In november leest heel Nederland hetzelfde boek: Je bent wat je leest. Dit boekje is vanaf donderdag 1 november gratis verkrijgbaar voor leden van de bibliotheek. Het geschenkboek bestaat uit een menu van vijf uiteenlopende gangen: vijf culinaire kopstukken , waaronder Rosanne Hertzberger, Pierre Wind en Marion Pauw, belichten het thema voeding ieder vanuit hun eigen blik.

Vanwege het thema organiseert de bibliotheek in samenwerking met Diëtistenpraktijk De Bloei de gratis manifestatie: Gezond Opgroeien op zaterdag 24 november van 11.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze speelse inloop in de bibliotheek kunt u alles vragen over een gezond voedingspatroon voor u en uw kind. Kinderen spelen het suikerspel, ze kunnen een kleurplaat ophalen voor de kleurwedstrijd en ontvangen óók een gratis leesboekje! Inclusief meting en beoordeling van BMI (gewicht/lengte) en vet-/spierpercentage.


Haal het geschenkboekje vanaf 1 november in de bibliotheek en bezoek op 24 november met het hele gezin de feestelijke voedingsochtend.

nedleest2018 nedleest2018