Kleedjesmarkt in het buitenbad van Sint Pancras

Op donderdag 9 mei a.s. wordt er in buitenbad de Bever een gezellige kleedjesmarkt georganiseerd. Kinderen uit Sint Pancras en omgeving mogen dan hun spulletjes verkopen op het grote grasveld.
De markt duurt van 11.30 uur tot 15.30 uur.

Op Hemelvaartsdag 9 mei 2013, zullen de hekken van Zwembad de Bever open gaan voor kinderen die hun zelfgemaakte, bij elkaar gezochte en leuke spulletjes gaan verkopen op het grote grasveld. Voor € 3,- kunnen ze een plekje “huren”. Ze krijgen daar dan ook wat lekkers en wat te drinken voor. Aanmelden kan gewoon aan de kassa van het buitenbad.

U, als toeschouwer bent op deze dag van harte welkom om gezellig te shoppen op de kleedjesmarkt, een duik te nemen in het warme water of lekker op ons terras een kopje koffie te doen.
Ook Zwembad de Bever zelf zal in een kraam spulletjes gaan verkopen om de vele activiteiten in het bad mogelijk te maken. Heeft u nog spulletjes over, die wij mogen verkopen? Vanaf 30 april mag u deze komen brengen. Alvast dank hiervoor.

Op deze dag zullen er, naast de markt, nog een schminkkraam staan en een springkussen. Wij hebben er zin in, u toch ook? Als de zon zijn werk doet, zorgen wij voor de gezelligheid.
Als gast van de kleedjesmarkt heeft u gratis toegang, voor het zwemmen gelden de gewone tarieven. Het zwembad is op Hemelvaartsdag tot 17.00 uur geopend.

Voor meer informatie: zwembad de Bever, via www.zwembaddebever.nl of tel: 072-5643195.
Kleedjesmarkt bij zwembad de Bever Kleedjesmarkt bij zwembad de Bever