Activiteiten Zwembad de Bever

Kleedjesmarkt Hemelvaartsdag en Stoere Mannen Avond

Zwembad de Bever in Sint Pancras, staat bol van de activiteiten dit zwemseizoen. Zo wordt er op hemelvaartsdag een kleedjesmarkt voor de jeugd georganiseerd en op woensdag 4 juni, “Stoere Mannen Avond”.

Hemelvaartsdag Kleedjesmarkt voor alle kinderen, op donderdag 29 mei van 11.00 uur tot 15.30 uur. Op deze dag kunnen kooplieden in spé hun koopwaar aanbieden op het grote grasveld van het Zwembad. Voor € 3,00 kun de kinderen een plekje “huren”. Daar krijg ze dan ook iets lekkers en iets te drinken voor. De kleine kooplieden kunnen vanaf 10.45 uur naar binnen om de koopwaar uit te stallen. Ook als de kinderen een instrument bespelen, zijn ze van harte welkom, misschien verdienen ze dan een lekker zakcentje.
Entree om de kleedjesmarkt te bezoeken is gratis! U kunt ook gewoon komen zwemmen, van 11.00 uur tot 17.30 uur is het zwembad geopend, dan geldt het gewone tarief.


Stoere Mannen Avond; na twee succesvolle edities van de Ladies Night is het nu de beurt aan de mannen. Op woensdagavond 4 juni a.s. staat het zwembad in het teken van de man. Er zullen echte “mannendingen” te doen zijn, bijvoorbeeld de Sterkste man, een tattoo zetten en niet te vergeten een aantal mooie vrouwen. Alle mannen, opa’s, vaders, broers en vrienden zijn van harte welkom.
Aanvang 19.00 uur. De avond duurt tot 20.30 uur.
Trek je stoerste en mooiste kleren aan en kom gezellig langs.Kleedjesmarkt op Hemelvaartsdag in Zwembad de Bever Kleedjesmarkt op Hemelvaartsdag in Zwembad de Bever