Kaartjes van de Ballonnenwedstrijd uit België teruggestuurd!

Zaterdag 3 mei vierde Zwembad Duikerdel haar 15e verjaardag. De hele dag waren er verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook werd er een ballonnenwedstrijd gehouden. Alle kinderen die deze zaterdag kwamen zwemmen mochten een kaartje invullen en deze met de ballon oplaten.

Het was een vrolijk gezicht. Gelukkig stond er een lekker windje waardoor de ballonnen gelijk hoog de lucht in gingen. Sommigen met een bosje aan elkaar. De afgelopen maanden zijn er verschillende kaartjes teruggestuurd. Bij een aantal stond er op het kaartje vermeld waar deze was gevonden en andere vinders deden er een leuke brief bij. Hier stond dan iets in over de plaats waar het kaartje gevonden was.

Natuurlijk waren er ook winnaars bij deze wedstrijd. Een aantal kaartjes hebben een reis tot in België afgelegd. De winnaars werden op 3 juli uitgenodigd om de prijzen in ontvangst te nemen. Jesse Mosch was de winnaar, gevolgd door Robien Blom en Stan de Nijs. Zij kregen alle drie een cadeaubon om zelf iets leuks uit te zoeken in de winkel. Gefeliciteerd allemaal!
Winnaars ballonnenwedstrijd Zwembad Duikerdel Winnaars ballonnenwedstrijd Zwembad Duikerdel