Belevingsonderzoek naar Zwembad de Bever

Geef uw mening over zwembad de Bever!

Sint Pancras – Studenten van de NHTV in Breda doen een uitgebreid onderzoek naar de beleving van zwembad de Bever.

Vanaf begin september 2014 zijn negen Brabantse studenten van de opleiding Vrijetijdsmanagement aan de NHTV te Breda fulltime bezig met een uitgebreid onderzoek voor zwembad De Bever te Sint Pancras. Zij zitten in hun laatste jaar van de opleiding HBO Vrijetijdsmanagement en onderzoeken de mogelijkheden voor de toekomst van buitenzwembad De Bever.

Zwembad De Bever kan gezien worden als een dag-attractie. Voor dag-attracties is het imago en de positionering in de markt erg belangrijk. De studenten gaan onderzoeken wat het huidige imago van de Bever is en komen aan de hand van de uitkomsten van dit onderzoek met een plan om het mooie buitenbad nog beter te positioneren. De leiding van zwembad de Bever is erg blij met de hulp van de studenten. “Hun kennis en ervaring over vrijetijdsmanagement kan het zwembad goed gebruiken en ervoor zorgen dat het verblijf in onze mooie accommodatie nog leuker wordt” aldus Petra Kaan, bedrijfsleidster van zwembad De Bever. “We moedigen daarom ook al onze bezoekers aan om mee te werken aan dit onderzoek”.

Enquête.
Voor dit onderzoek is er een enquête opgesteld waarin de bezoekers van de Bever naar hun mening wordt gevraagd over het zwembad. Dit kan via de website van zwembad de Bever: www.zwembaddebever.nl of op de Facebook-pagina van zwembad de Bever. Onder de deelnemers wordt een gezinsabonnement, ter waarde van €99,-!, verloot.

Interview.
Naast de enquête worden er ook interviews afgenomen onder de vaste bezoekers. Mocht u het leuk vinden om door 1 van de studenten te worden geïnterviewd, stuur dan een mailtje naar info@sportsl.nl waarna er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen voor een afspraak. Natuurlijk hoort ook bij het interview een passend bedankje.

De studenten die een belevingsonderzoek doen voor Zwembad de Bever De studenten die een belevingsonderzoek doen voor Zwembad de Bever