Oktober, een voordelige vrij zwemmaand in Duikerdel

Noord-Scharwoude: Oktober, de herfstmaand met soms een zonnetje, soms een regenbui en altijd de herfstvakantie.

De temperaturen zakken en we blijven weer meer binnenshuis. Een leuke maand om het zwemmen in het binnenbad weer eens op te pakken. Samen met je familie of je vrienden. In Duikerdel kan dat met een gezinskaart of met korting.

 

Duikerdel is het gezinszwembad bij uitstek. Heel geschikt voor een middagje vrijzwemmen met het hele gezin, een peuterbad voor het  jongste kindje, een glijbaan voor de oudere broertjes en zusjes, een bubbelbank voor mama en een banenbad voor papa. Voor ieder wat wils.

 

Voor deze gezinnen verkoopt Duikerdel nu een gezinskaart. Voor een tientje kan het gezin, met maximaal 4 personen, voordelig zwemmen op, bijvoorbeeld, de zondagmorgen of middag of op woensdag of zaterdagmiddag.

Komen de kinderen, met minimaal een A-diploma, op de woensdagmiddag met vriendjes of vriendinnetjes alleen naar het zwembad dan kunnen zij de hele maand oktober vrijzwemmen voor de helft van de prijs.

 

De herfstvakantie staat ook alweer voor de deur met op zaterdag 24 oktober een Disco-party voor de jeugd en de hele vakantie een touwladder, loopmat en ander speelmateriaal. Ook komt er in de vakantie weer een nieuw klim en klauter attribuut in het zwembad. Het Wereldwaterschip ligt de hele vakantie in het water. Die wil je natuurlijk niet missen.

Het beloofd weer een warme, sportieve en gezellige oktobermaand te worden.

Waterwereld Schip 01 Waterwereld Schip 01