Schiet ‘Het perfecte plaatje’ na deze leerzame fotografieworkshops

Het televisieprogramma ‘Het perfecte plaatje’ is niet voor niets al jarenlang populair. Fotograferen is leuk en keer op keer blijkt: iedereen kan het! Met de juiste tips en tricks schiet je namelijk al snel het perfecte plaatje. Cool kunst en cultuur organiseert daarom op diverse zaterdagen leerzame fotografieworkshops.

 

Close-up
Met een close-up kun je bepaalde details van een onderwerp of persoon extra benadrukken. Ontdek tijdens deze workshop op zaterdag 13 november hoe je met je eigen camera de perfecte dichtbij-opname maakt door te spelen met scherpte, diepte en sluitertijd. Van wie maak jij binnenkort een mooie close-up?

 

Spelen met licht
De dagen worden steeds korter en dus is het tijd om te gaan spelen met licht! Wist je dat verschillende onderdelen van de camera zorgen voor de belichting van de foto? Zo kun je rekening houden met de ISO-waarde, diafragma, sluitertijd en belichtingsmeter. Hoe? Je leert het tijdens deze workshop op zaterdag 20 november bij Cool.

 

Inschrijven

Kijk voor meer informatie over alle fotografie-workshops, inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas en MeedoenPas op www.coolkunstencultuur.nl. Je kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.

fotografiecursus 1 fotografiecursus 1